Hud & kroppsvård

Hud och kroppsvård

Klamax Sweden AB

HUD & KROPPSVÅRD

 

Nedan kan du läsa mer om våra unika produkter

Våra produkter baseras på extrakt från Aphanizomenon flos-aquae som är den enda vilt skördade blågrönalgen på marknaden idag.

 

En del av dess unika egenskaper är ett direkt resultat av den unika levnadsmiljön, nämligen ett vulkaniskt asksedimentområde i Upper Klamath Lake i södra Oregon, USA. Sjön är rikt på mikronäringsämnen och med orört friskt vatten.

 

Nutrigea Shampo

En innovativt framtagen och unik hårshampo med naturliga ingredienser samt ett koncentrerat extrakt från en enastående art av blågröna alger (cyanobakterier) från en unik miljö där den växer naturligt. Ett vulkaniskt asksedimentområde i Upper Klamath Lake i södra Oregon, USA. Sjön är rikt på mikro-näringsämnen och med orört friskt vatten.

Nutrigea Shampo är en naturlig produkt som motverkar håravfall och mjällbildning. 

Innehåller inte propylen glykol, EDTA, artificiella färgämnen eller natrium laurylsulfat.

KlamaTon

En unik gel för hud och kroppsbehandling som baseras på extrakt från Klamath mikroalger. Används ensam eller tillsammans med transdermino elektroporation skönhetsenheten. Kontakta oss för information.

 

 

Transdermino

En uppladdningsbar skönhetsenhet för elektroporation som kan användas med KlamaTon och/eller FluxiCell gelerna.

I förpackningen ingår: En laddningsadapter med tillhörande kabel och bruksanvisning. Enheten levereras med ett laddningsbart batteri.

 

 

 

Dermax

Dermax® hudkräm verkar mot hudproblem såsom psoriasis, akne, eksem, lokal dermatit och psoriasis, torr hud, hudirritation och hudrodnad.

Dermax® är en hudkräm som ger omedelbar lättnad, och verkar på orsakerna till hudbesvären tack vare förmågan hos AFA-fykocyaninerna att minska inflammationen och den med inflammation förknippade smärtan, samt stimulera fibroblaster och därigenom återuppbyggnad (regenerering) av de djupa skikten i huden, det vill säga sådana strukturer som kollagen, elastin och andra elastiska fibrer, bindväv och basalmembran, på vilka hudens integritet, elasticitet och välmående är beroende av

Dermax® hudkräm är dessutom en utmärkt anti-aging produkt som hjälper till att bekämpa och förebygga tecken på åldrande, hudens toning och gör huden mer elastisk och glänsande, motverkar rodnad och sensibilisering orsakad av yttre faktorer (såsom sol, väder och vind, luftföroreningar, stress etc.).

Dermax® hudkräm är närande och uppfriskande och kan användas för alla typer av hud och i alla åldrar.

Dermax® hudkräm är utan konserveringsmedel, utan färgämnen och utan syntetiska dofter.

 

 

FluxiCell

En unik gel för hud och kroppsbehandling som baseras på extrakt från Klamath mikroalger. Används ensam eller tillsammans med transdermino elektroporation skönhetsenheten. Kontakta oss för information.

 

Copyright © All Rights Reserved

KONTAKT

 

Klamax Sweden AB

 

Adress: Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata 9, 412 58 Göteborg

 

Hemsida: www.klamaxsweden.se

 

E-post: info@klamaxsweden.se

 

Org. Nr: 559174-1896