Kosttillskott

Kosttillskott och välbefinnande

Klamax Sweden AB

 

Nedan kan du läsa mer om våra unika produkter

Våra produkter baseras på patenterade extrakt från Aphanizomenon flos-aquae (AFA) - De enda av sin sort på marknaden idag.

 En del av dess unika näringsprofil och innehåll är ett direkt resultat av den unika miljön, som den växer i, nämligen ett vulkaniskt asksedimentområde i Upper Klamath Lake i södra Oregon, USA. Sjön är rikt på mikronäringsämnen och med orört friskt vatten.


KOSTTILLSKOTT

AlgOmega

Ett kosttillskott med DHA och Klamin®, extrakt från Klamath mikroalger.

Produkten är helt vegansk eftersom Omega 3 i den kommer från Aphanizomenon flos-aquae, blågröna alger (cyanobakterier).

Fettsyran DHA (dokosahexaensyra) bidrar till hjärnans normala funktioner och till en normal synfuktion.

Den fördelaktiga effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA per dag.

Klamath mikroalgextraktet (Klamin®) bidrar till kroppens naturliga funktioner.

 

HyalurOn

HyalurOn® är ett innovativt kosttillskott av hyaluronsyra med hög molekylvikt. Hyaluronsyra är en starkt hydrofil molekyl, som finns naturligt i alla levande organismer. 

I människokroppen, förekommer den i höga koncentrationer i ledvätskan som smörjmedel, i ögats glaskropp, och rikligt i bindväven.


 

NutriQ10

NutriQ10® Är ett unikt kosttillskott baserat på coenzym Q10 och Klamath mikroalger. Den bidrar till kroppens naturliga fettmetabolism och hjärtkärlsystemets normala funktioner.

 

NutriZym

NutriZym® med Enzybest®, en koncentrerad blandning av enzymer (av fermenterad maltodextrin), alfa-galaktosidas och örtextrakt, som bidrar till normal matsmältning samt till magens samt tarmarnas normal funktion.

Enzymerna i kombination med Klamath RW®max mikroalg extrakt bidrar till en normal matsmältningsprocess.

NutriFlor

Ett kosttillskott baserat på Klamath mikroalger samt kända bakteriekulturer, som bidrar till kroppens naturliga tarmflora. Bakteriestammar som ingår i NutriFlor är: Lactobacillus acidophilus (DDS-1), Lactobacillus bulgaricus (DDS-14), Lactobacillus rhamnosus, och Bifidobacterium bifidum. Patenterad Klamath mikroalg extrakt ingår.

 

NutriCol

Ett kosttillskott baserat på Klamath mikroalger samt en god bakteriekultur, som bidrar till den tarmens naturliga funktion och tömning. Ingen risk för tillvänjning finns som vid användandet av en vissa laxermedel. Bakteriestammen som ingår i NutriCol Bifidobacterium Bifidum (DSM 25565). Patenterad Klamath mikroalgextrakt ingår.

 

MultiNatural

Ett kosttillskott baserat på Klamath mikroalger samt
extrakt från Acerola, Murraya koenegii löv, Guava,
Ocimum sanctum, Citron, Bambu, Dunaliella salina,
Ascophyllum nodosum, Brassica Nigra, vilka utgör
naturliga källor för vitamin A, vitamin B1, B2, B3, B5, B6,
B12 och folsyra, samt vitamin C, vitamin D, vitamin K, krom, järn, fluor, jod, selen och zink. Patenterad extrakt från Klamath mikroalger ingår.

KlamExtra

Kosttillskott i pulverform, i praktiska portionspåsar som löses i vatten, med koncentrerat extrakt  från en enastående art av blågröna alger (cyanobakterier) från en unik miljö där den växer naturligt. Ett vulkaniskt asksedimentområde i Upper Klamath Lake i södra Oregon, USA. Sjön är rikt på mikro-näringsämnen och med orört friskt vatten. KlamExtra® kosttillskott består av Klamin® och AphaMax® två patenterade extrakt från Aphanizomenon flos-aquae, blågröna alger (cyanobakterier). Aphanizomenon flos-aquae är latin och betyder "osynlig vattenblomma".

KlamExtra med dess unika innehåll - Bidrar till kroppens normala funktioner...

Copyright © All Rights Reserved

KONTAKT

 

Klamax Sweden AB

 

Adress: Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata 9, 412 58 Göteborg

 

Hemsida: www.klamaxsweden.se

 

E-post: info@klamaxsweden.se

 

Org. Nr: 559174-1896